Klubgurmanov.si

Klub Gurmanov SkaručnaDobrodošli v slovenski kuhinji

Željni gurmanskega druženja, nepozabne večerje in novega kuharskega znanja?

Priporočamo obisk osrednjih kuharskih dogodkov, imenovanih Kulinarično doživetje, ki jih za vas pripravljamo v Klubu gurmanov Skaručna.

 

Kulinarično doživetje ni le navadna večerja ali kuharski tečaj.

Gre za vrhunsko kuhanje združeno z igrivim učenjem in družabnim doživetjem v domačem vzdušju.

Okusi izjemne kulinarične dediščine, ki jo pričaramo na krožnike, nastanejo za naše goste in skupaj z njimi.

Zagotavljamo vam, da boste domov odšli dobre volje, bogatejši za edinstveno izkušnjo, pridobljeno kuharsko znanje in polni kulinaričnih vtisov.

Marko Žagar

 

Vstopite v svet vrhunske kuhinje, izbranih vin in sproščenega druženja

 

Dogodki

SREDNJEVEŠKA POJEDINA, SOBOTA, 4. 6. 2016

Napovednik Dogodkov

Ste za gurmansko vrnitev v preteklost? Pridružite se nam na kulinaričnem doživetju, kjer boste lahko podoživeli srednjeveški utrip najstarejšega slovenskega mesta. Vabljeni na srednjeveško pojedino v Klub gurmanov Skaručna, ki bo v soboto, 4. 6. 2016, ob 13.00 v Klubu gurmanov Skaručna. Z nami bodo grajska gospoda iz društva Cesarsko-kraljevi Ptuj, ki nas bodo pospremili na pot oživljanja bogate srednjeveške kulturne in kulinarične dediščine. Okusite pristne srednjeveške čase - dobesedno. Za pripravo posebnega srednjeveškega menija bo poskrbel kuharski mojster Marko Žagar. Skupaj z njim boste lahko obudili stare recepte raznolikih jedi ali jestvin, kot jim pravijo naši eminentni gostje. Lotili se bomo priprave prave obare, pečenih svinjskih reberc s kožo, nadevanega piščanca s suhim sadjem, ješprenove kaše z jurčki, pirinih žgancev, ješprenove rižote...

več...

Gurmanski Vtisi

Zelo zanimiv koncept spoznavanja hrane. Odkar sem se najedel pri Klubu gurmanov, gledam na slovensko tradicionalno hrano s spoštovanjem. Tudi vzdušje med dogodkom je bilo enkratno. Pa še nekaj – končno znam na pravilen način narezati čebulo za golaž.

g. Jože Breznikar

Zahvaljujem se vam za priložnost spoznati slovensko kuhinjo enkrat na drugačen način. Pristop aktivnega sodelovanja mi je bil zelo všeč. Moram reči, da sem se veliko naučil, kar moram v bližnji prihodnosti tudi preizkusit na svojih prijateljih.

g. Matej Tomažič

Hrana top. Zelo prijazen odnos gostitelja Marka Žagarja, res mojstra kuhinje. Tudi izbor žive glasbe je bil več kot na nivoju. Imam namen se tega dogodka v prihodnosti še večkrat udeležiti. Toplo priporočeno!

g. Miroslav Sipić

 

Obvestila & Recepti

Prejemajte obvestila o naših prihajajočih dogodkih kar na vaš e-mail. Pošiljali vam bomo tudi najnovejše recepte slovenske kujinje.

V spodnje okence vpišite vaš e-mail naslov in kliknite gumbek Prijava.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com