Klub Gurmanov SkaručnaDobrodošli v slovenski kuhinji

Željni gurmanskega druženja, nepozabne večerje in novega kuharskega znanja?

Priporočamo obisk osrednjih kuharskih dogodkov, imenovanih Kulinarično doživetje, ki jih za vas pripravljamo v Klubu gurmanov Skaručna.

 

Kulinarično doživetje ni le navadna večerja ali kuharski tečaj.

Gre za vrhunsko kuhanje združeno z igrivim učenjem in družabnim doživetjem v domačem vzdušju.

Okusi izjemne kulinarične dediščine, ki jo pričaramo na krožnike, nastanejo za naše goste in skupaj z njimi.

Zagotavljamo vam, da boste domov odšli dobre volje, bogatejši za edinstveno izkušnjo, pridobljeno kuharsko znanje in polni kulinaričnih vtisov.

Marko Žagar

 

Vstopite v svet vrhunske kuhinje, izbranih vin in sproščenega druženja

 

Dogodki

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Martinova pojedina, petek, 13. 11. 2015

Napovednik Dogodkov

Iz mošta v vino ... in v Skaručni bo fino! V petek, 13. 11. 2015 ob 19.00 v Klubu gurmanov Skaručna. Pridružite se nam na prav posebnem kulinaričnem prazniku, ki navdušuje vse prave gurmane, še posebej vinoljube. Po vzoru sv. Martina, bo tudi naš kuharski mojster Marko Žagar spremenil sveže, domače sestavine v vrhunsko Martinovo pojedino. Slastno pečena gos, hrustljava račka, rdeče zelje ... Sodelovali boste lahko pri procesu njihove priprave ter se naučili majhnih kuharskih trikov in skrivnosti, s katerimi boste lahko kasneje tudi doma pričarali pravo gurmansko pojedino. Lahko pa se le udobno namestite in si nalijete kozarček izbranega vina. Tradicionalna slovenska kuhinja, dobra glasba in nepozabna zabava - vse to je Kulinarično doživetje v Klubu gurmanov Skaručna. Vabljeni! INFO IN REZERVACIJE: 051 666 566; info@klubgurmanov.si

več...

Okusi Bolgarije, petek, 16. 10. 2015

Napovednik Dogodkov

Pridružite se nam na gurmanskem potovanju v svet tradicionalne bolgarske kuhinje v petek, 16. 10. 2015 ob 19.00 v Klubu gurmanov Skaručna. Pričeli bomo po bolgarsko - s šilcem domače rakije in kozarcem dobrega vina. Sledila bo priprava več kot ducat jedi, pri kateri lahko aktivno sodelujete ali pa se pustite razvajati. Na pot specialitet bolgarske kuhinje vas bo popeljal kuharski mojster Marko Žagar. Z vami bo delil izbrane recepte in majhne skrivnosti, s katerimi boste lahko kasneje tudi doma pričarali pristne bolgarske okuse. Na meniju bo hladna juha z jogurtom in kumarami (tarator), sirova in mlečna pita (banica), zelenjavno-mesna obara (kavarma), sarma s kislim zeljem, piščančja jetrca in srce v maslu ter številne druge specialitete, ki jih ponuja dežela ob Črnem morju. Manjkale pa ne bodo niti izbrane jedi tradicionalne slovenske kuhinje. In ne pozabite - večer bolgarske kuhinje bo pravo Kulinarično doživetje, all inclusive dogodek gurmanskih presežkov, odličnega vina in dobre glasbe.  INFORMACIJE IN REZERVACIJE: 051 666 566;info@klubgurmanov.si Vabljeni!

več...

Vroča septembrska kuhinja, petek, 18. 9. 2015

Napovednik Dogodkov

Poletje se počasi poslavlja, a v naši kuhinji ostaja vroče! Ponovno vabljeni na pregrešno dobre specialitete domače slovenske kuhinje v petek, 18. 9. 2015 ob 19.00 v Klubu gurmanov Skaručna. Ob prihodu vas čaka gurmanska predigra z izvrstnimi domačimi aperitivi in prigrizki. Vroče juhe, omamne pečenke, igrive priloge in solate ... kuharski mojster Marko vas bo popeljal v svet kulinaričnih presežkov, kjer boste spoznali več kot ducat slovenskih specialitet.Pokazal vam bo različne kuharske trike, s katerimi boste kasneje doma zadovoljili še tako zahtevne goste. Naše Kulinarično doživetje je all inclusive dogodek, kjer gurmanskim užitkom ne postavljamo meja. Postrezite si z izbranim vinom iz domače kleti ter si ob dobri glasbi in sproščenem vzdušju privoščite brezskrbno zabavo. V Klubu gurmanov lahko tudi prenočite in se naslednji dan spočiti vrnete domov. Ne pozabite - za vse kulinarične avanturiste je še zmeraj na voljo gurmansko razvajanje na odprtem morju. Povabite svoje prijatelje in znance na barko ali presenetite zaposlene z morskim Kulinaričnim teambuildingom. Barka je primerna za 30 oseb. INFORMACIJE IN REZERVACIJE: 051 666 566; info@klubgurmanov.si Vabljeni!

več...

Kulinarično doživetje na barki, 12. 9. 2015

Napovednik Dogodkov

Ni še konec poletnega razvajanja z izbranimi morskimi specialitetami Kulinarična pustolovščina se bo pričela v soboto, 12. 9. 2015. Ob 10.00 bo naša barka izplula izpred skladišča soli v Portorožu. Vroče gurmansko druženje bomo pričeli z izbranimi predjedmi in domačimi aperitivi ter tako nazdravili na uspešno plovbo in nepozaben dan. Vroče sonce, sproščeno vzdušje, kozarček dobrega vina ... in že bo zadišalo po odličnih morskih (in drugih) specialitetah. Kuharski mojster Marko bo namreč v času naše plovbe pripravljal morsko pojedino iz svežih rib in morskih sadežev. Ker gre za kulinarično doživetje, ne boste le čakali na postrežbo, temveč se boste lahko aktivno vključili v proces priprave hrane ter se naučili drobnih kuharskih trikov za pripravo najboljših morskih jedi. Pri kuhanju seveda sodelujete le, če to želite. Nihče vam ne bo zameril, če si boste natočili kozarec vina in uživali v pogledu na odprto morje. Ob vrhunski hrani in pijači se bo naše poletno druženje spremenilo v vročo, morsko zabavo. Da ne bi bilo prevroče se lahko ohladite s skokom v morje ali plavanjem. Morska voda bo poskrbela, da bodo želodčki spet pripravljeni na gurmansko razvajanje. Naše morsko doživetje bo trajalo do 19.00. Za lažji prehod na trdna tla se lahko dogovorimo tudi za...

več...

Kuhajte s tekmovalci Masterchef 19.6.2015

Napovednik Dogodkov

Drage gurmanke, dragi gurmani!Predstavljamo vam dogodek, ki ga ne smete zamuditi. Na tokratnem kulinaričnem dogodku, ki bov petek 19.6.2015 ob 18:00, v Klubu Gurmanov Skaručna,boste imeli možnost kuhati z najboljšimi amaterskimi kuharji v Sloveniji – s tekmovalci Masterchef.Ker se prosta mesta hitro polnijo, vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite na telefonsko številko 051/666-566.Vabljeni!Klub gurmanov Skaručna

več...

Recepti

Obvestila & Recepti

Prejemajte obvestila o naših prihajajočih dogodkih kar na vaš e-mail. Pošiljali vam bomo tudi najnovejše recepte slovenske kujinje.

V spodnje okence vpišite vaš e-mail naslov in kliknite gumbek Prijava.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Gurmanski Vtisi

Zelo zanimiv koncept spoznavanja hrane. Odkar sem se najedel pri Klubu gurmanov, gledam na slovensko tradicionalno hrano s spoštovanjem. Tudi vzdušje med dogodkom je bilo enkratno. Pa še nekaj – končno znam na pravilen način narezati čebulo za golaž.

g. Jože Breznikar

Zahvaljujem se vam za priložnost spoznati slovensko kuhinjo enkrat na drugačen način. Pristop aktivnega sodelovanja mi je bil zelo všeč. Moram reči, da sem se veliko naučil, kar moram v bližnji prihodnosti tudi preizkusit na svojih prijateljih.

g. Matej Tomažič

Hrana top. Zelo prijazen odnos gostitelja Marka Žagarja, res mojstra kuhinje. Tudi izbor žive glasbe je bil več kot na nivoju. Imam namen se tega dogodka v prihodnosti še večkrat udeležiti. Toplo priporočeno!

g. Miroslav Sipić