Klubgurmanov.si

Klub Gurmanov SkaručnaDobrodošli v slovenski kuhinji

Željni gurmanskega druženja, nepozabne večerje in novega kuharskega znanja?

Priporočamo obisk osrednjih kuharskih dogodkov, imenovanih Kulinarično doživetje, ki jih za vas pripravljamo v Klubu gurmanov Skaručna.

 

Kulinarično doživetje ni le navadna večerja ali kuharski tečaj.

Gre za vrhunsko kuhanje združeno z igrivim učenjem in družabnim doživetjem v domačem vzdušju.

Okusi izjemne kulinarične dediščine, ki jo pričaramo na krožnike, nastanejo za naše goste in skupaj z njimi.

Zagotavljamo vam, da boste domov odšli dobre volje, bogatejši za edinstveno izkušnjo, pridobljeno kuharsko znanje in polni kulinaričnih vtisov.

Marko Žagar

 

Vstopite v svet vrhunske kuhinje, izbranih vin in sproščenega druženja

 

Dogodki

MARTINOVA POJEDINA, SOBOTA 12.11.2016

Napovednik Dogodkov

Še malo pa bomo izvedeli, kakšna je bila letošnja letina! Sveti Martin po starem izročilu iz "mošta dela vin'", zato je to praznik za vse, ki so med letom pridno delali v vinogradih. Seveda k prazniku spada tudi tradicionalna Martinova pojedina, ko zadiši po sladkem, rdečem zelju in pečeni goski, zato Vas vabimo, da združite prijetno s koristnim. V soboto, 12.11.2016 ob 19-ih se nam pridružite v Klubu gurmanov Skaručna na Martinovo obarvanem kulinaričnem doživetju, Vaša kuhinja doma pa naj ostane čista in nedotaknjena. Verjemite, Vaša boljša polovica bo presrečna! Skupaj bomo pripravili tradicionalne praznične jedi, morda tudi tiste manj znane, a zato še bolj okusne in zanimive. Pustite se presenetiti in se sprostite v odlični družbi. Dobre kapljice bo na pretek, domov pa zagotovo...

več...

Gurmanski Vtisi

Zelo zanimiv koncept spoznavanja hrane. Odkar sem se najedel pri Klubu gurmanov, gledam na slovensko tradicionalno hrano s spoštovanjem. Tudi vzdušje med dogodkom je bilo enkratno. Pa še nekaj – končno znam na pravilen način narezati čebulo za golaž.

g. Jože Breznikar

Zahvaljujem se vam za priložnost spoznati slovensko kuhinjo enkrat na drugačen način. Pristop aktivnega sodelovanja mi je bil zelo všeč. Moram reči, da sem se veliko naučil, kar moram v bližnji prihodnosti tudi preizkusit na svojih prijateljih.

g. Matej Tomažič

Hrana top. Zelo prijazen odnos gostitelja Marka Žagarja, res mojstra kuhinje. Tudi izbor žive glasbe je bil več kot na nivoju. Imam namen se tega dogodka v prihodnosti še večkrat udeležiti. Toplo priporočeno!

g. Miroslav Sipić

 

Obvestila & Recepti

Prejemajte obvestila o naših prihajajočih dogodkih kar na vaš e-mail. Pošiljali vam bomo tudi najnovejše recepte slovenske kuhinje.

V spodnje okence vpišite vaš e-mail naslov in kliknite gumbek Prijava.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com