Klubgurmanov.si

Klub Gurmanov SkaručnaDobrodošli v slovenski kuhinji

Željni gurmanskega druženja, nepozabne večerje in novega kuharskega znanja?

Priporočamo obisk osrednjih kuharskih dogodkov, imenovanih Kulinarično doživetje, ki jih za vas pripravljamo v Klubu gurmanov Skaručna.

 

Kulinarično doživetje ni le navadna večerja ali kuharski tečaj.

Gre za vrhunsko kuhanje združeno z igrivim učenjem in družabnim doživetjem v domačem vzdušju.

Okusi izjemne kulinarične dediščine, ki jo pričaramo na krožnike, nastanejo za naše goste in skupaj z njimi.

Zagotavljamo vam, da boste domov odšli dobre volje, bogatejši za edinstveno izkušnjo, pridobljeno kuharsko znanje in polni kulinaričnih vtisov.

Marko Žagar

 

Vstopite v svet vrhunske kuhinje, izbranih vin in sproščenega druženja

 

Dogodki

5. OBLETNICA KLUBA GURMANOV SKARUČNA, PETEK, 12. 2. 2016

Napovednik Dogodkov

Za nami je še eno leto odličnih dogodkov in slastnega druženja! Pripravili smo že celo paleto kuharskih dogodkov za vse okuse, se razvajali z izbranimi morskimi specialitetami na barki, se učili pravilnega vrtenja kuhalnice v kuhinji in se ob vsem tem imenitno zabavali. Klub gurmanov Skaručna praznuje že 5. obletnico sproščenega gurmanskega druženja! Ker se bliža rojstni dan kuharskega mojstra in glave gurmanskega kluba Marka Žagarja, vas ob tej priložnosti 12. februarja ob 19:00 vabimo na neponovljiv rojstnodnevno-kulinarični večer! Vabimo vse tiste bolj »izkušene« gurmane in gurmanke, ki ste z nami kuhali že prejšnja leta, kot tudi tiste, ki ste še bolj »surovi« in vas je potrebno malo pokuhati, da se tudi vi naučite kako poteka sproščena kuhinja. Pripravili bomo več različnih hladnih...

več...

Recepti

Obvestila & Recepti

Prejemajte obvestila o naših prihajajočih dogodkih kar na vaš e-mail. Pošiljali vam bomo tudi najnovejše recepte slovenske kujinje.

V spodnje okence vpišite vaš e-mail naslov in kliknite gumbek Prijava.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Gurmanski Vtisi

Zelo zanimiv koncept spoznavanja hrane. Odkar sem se najedel pri Klubu gurmanov, gledam na slovensko tradicionalno hrano s spoštovanjem. Tudi vzdušje med dogodkom je bilo enkratno. Pa še nekaj – končno znam na pravilen način narezati čebulo za golaž.

g. Jože Breznikar

Zahvaljujem se vam za priložnost spoznati slovensko kuhinjo enkrat na drugačen način. Pristop aktivnega sodelovanja mi je bil zelo všeč. Moram reči, da sem se veliko naučil, kar moram v bližnji prihodnosti tudi preizkusit na svojih prijateljih.

g. Matej Tomažič

Hrana top. Zelo prijazen odnos gostitelja Marka Žagarja, res mojstra kuhinje. Tudi izbor žive glasbe je bil več kot na nivoju. Imam namen se tega dogodka v prihodnosti še večkrat udeležiti. Toplo priporočeno!

g. Miroslav Sipić